lördag 22 augusti 2009

Tillbaka i vardagen igen

Så har vi varit igång 2 veckor efter semestern med jobb o dagis o det går riktigt bra. Jag har haft sån otrolig energi på jobbet så att mina kollegor tom lyft på ögonbrynet o kommenterat det :)
men det har skett en del förändringar i huset som kan vara en bidragande orsak.......
Annars då....hockeyn har kört igång o Olle njuter det var första ispasset igår och han sken som en sol. Ont i fötterna-javisst men vad gör väl det när man får spela hockey. Nu går han runt o grunnar på att han ska anmäla sig till Maskens Hockeyskola i Leksand nästa sommar så då får väl vi andra terrorisera på släkten runt Siljan då :) har hört att det finns en superbra outlet i Sågmyra så där kan man väl spendera några timmar.......eller dagar......

Idag är det ett riktigt pisseväder ute så det får nog bli en tur till Birsta o byxshopping till Nea. Hon har ju tokvuxit sen operationen för ett år sedan så då måste det uppdateras i garderoben med jäma mellanrum.

Ja herregud det är ett år sedan till veckan som hon gick igenom sin fjärde operation, himmel vad tiden gått fort! Å så bra hon mår nu, det hade vi aldrig kunnat föreställa oss i den vildaste dröm!
det är bara njuta av tillvaron med friska barn och en underbar familj!

Kram på er!

Inga kommentarer: