lördag 22 augusti 2009

Å FÖRRESTEN.......!!!!

Så ska jag spinna vidare på Martinas tema i hennes senaste inlägg.
Har jag bara 2 läsare i min blogg??????????????
Det är i stort sett bara Fredrik o Britt-Marie som kommenterar så jag börjar faktiskt grunna på om det är så o isf varför bloggar jag.....??????? Det ska vara för deras skull då men då kan jag lika gärna maila dem eller nåt.....
Vore trevligt om ni som läser ger er tilkänna iaf någon gång.......

7 kommentarer:

Josefin sa...

Jo då Sara, jag läser också faktiskt. Roligt att hålla koll på er och hur ni mår :-)

Kram / Josefin Alvåg

Fredrik sa...

jag läser varje dag, minst en gång;)

Maria sa...

Tjoohooo, här är jag. Världens sämsta på att kommentera. Men världens bästa på att läsa *skärpning Maria*. Vet hur det är då jag ibland ser att jag har 100 besökare men inte fått en endaste kommentar. Kram på dig gumman !

Cicki sa...

Hahaha...och jag läser också men kommenterar inte så ofta. Men jag tror det är så att det bara är några få av alla läsare som kommenterar...iaf är det så på min blogg. Det är 2-3 st som kommenterar med jämna mellanrum, men så många fler som läser. Å andra sidan skriver jag för att skriva av mig så...men visst är det kul med en kommentar ibland!! Ha en skön helg, kram!

Anonym sa...

Jag är en alldeles ny läsare, men kommer att kika in och kolla till er :) Hälsa Linnéa!

/Theresa i Sollefteå

Cetta sa...

Nej, vi läser och gläds med er att Linnéa och hela familjen mår så bra nu, men kommentera gör jag nog inte så ofta på någon blogg jag läser... du får kolla hur många besökare du har istället för jag är övertygad om att det är många som läser!
/Maria

B-M sa...

Visst är det kul att få kommentarer? det gillar jag och så tror jag att alla andra också gillar det, så...Ha en bra helg!