lördag 23 maj 2009

Nöjd liten prinsessa



Så där ja nu har vi kalasat i dagarna 2 och firat vår lilla prinsessa. Äntligen var den här, dagen som hon så länge längtat efter, 4-årsdagen!!! Vi började i går morse med sång paket och fika på säng sedan kom hela tjocka släkten i en lång rad under dagen med vissa inslag av kompisar som nästan är släkten de oxå ;)
Sedan kom då "the big event"!!!! Barnkalaset som hon själv planerat nästan in i minsta detalj. Hon fick själv gå på Barnens Hus och handla prinsesstallrikar, prinsessmuggar o prinsesservetter. Sedan skulle det vara prinsesstårta på den "riktiga" födelsedagen och marängtårta med jordgubbar på barnkalaset. Fint ska det va`!
Linnea har noggrannt valt vilka som skulle komma på kalaset o det slutade på 13 barn totalt, Ida (Neas hjärtekompis) och Oliwer var först i raden o sen kom dagiskompisar o andra kompisar i en stor hög :) Kalaset gick jättebra och man kunde absolut inte tro att vi haft så många barn på kalaset om man tittade på mängden saker att städa o ändå lekte de fint hela tiden.
Linnea fick så många fina presenter, hon har stått o tittat på dem nu ikväll o så sa hon: "Tänk, att jag varit så snäll med mina kompisar att de gedde mig så mycket paket"
ETT STORT TACK till alla som bidragit till att Neas 4-årsdag blivit så underbar!!!!
Nu ska jag sova i soffan! Det tar på att vara kalasfixare ;)
G´natt!!

Inga kommentarer: