lördag 27 december 2008

Nu är glada julen slut......

Jahapp så var julen över för denna gången! O i vanlig ordning så har man svullat i sig alldeles för mycket godsaker! Jag har därför köpt mig en liten julklapp till mig själv, en sån där skakmaskin som ska bränna bort en massa fett. Ha ha!! Nu ska fettet bort, beach 2009 here I come!

Dagen idag har varit jättelugn vi har bara varit hemma. Olle stannade ju kvar hos svärmor igår efter annandagsmiddagen så vi har bara haft Nea hemma. Lars tänkte börja byta vattenkranen i köket som gick sönder på julaftonseftermiddagen, kul va? Som tur var så hade jag gjort maten klar men vi har diskat på toaletten i helgen:(
Men i vanlig ordning i detta hus så ska inget gå lätt, det satt nämligen 8mm kopplingar på rören o den dimensionen finns inte att få tag på längre.....så nu är han ute på kopplingsjakt!
Annars då? Vi har haft kärt besök av Olles gudmor Camilla, det var jättelänge sedan vi träffades så det var superkul!

I övrigt så verkar barnen vara super-ultra nöjda med sina klappar och sin jul totalt så det känns oxå bra. Vi har fått presentkort o pengar så det blir snart en shoppingdag på Birsta!

Nu ska vi äta lite "vanlig"mat o ta en myskväll med lite spel med familjen!

I morgon blir det planering o förberedelser inför Olles födelsedag på onsdag och nyårsfirandet, sen tar iaf jag o Olle o avslutar dagen med hockeymatch på E.ON arena Timrå möter Linköping!
HEJA TIMRÅ!!

Kram på er alla!

1 kommentar:

Martina sa...

Skönt att kranen är lagad! Haha tänk vad de gjorde förr i tiden, ut i kylan o pumpa vatten:)
Får torktumlare fick fnatt men Danne lyckades laga den...
Man är bra handikappad utan sina lyxmaskiner:)
Kram o ha en fortsatt trevlig helg!