lördag 18 oktober 2008

Lördag igen!








Igår hade vi en em på lekterapin igen men då för att träffa tre a-lagsspelare från Giffarna (Sundsvalls allsvenska lag) barnen fich träffa o prata med grabbarna. Olle spelade Playstation med en av dem o Linnea busade med en annan. Dessutom hade de med sig fribiljetter till alla barn så om man vill o kan får man gå på hemmamatchen på måndag o så bjuds man på hamburgare oxå ; ) Jag tycker att det är jättekul att elitlagen häromkring engagerar sig i de sjuka barnen på sjukhuset ( Timrå IK o Sundsvall Hockey har oxå varit där)
Lite bilder oxå....det blev visst 2 av samma men det gick fasen inte att ta bort den ena....(måste ta en bloggkurs...)












3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad stor Olle har blivit då! Hur många år är Olle?? Ursäkta om jag är lost..
Jag vet inte heller hur man gör, jag har också laddat upp samma bild två ggr och då har jag fått göra om inlägget..
När kommer Linnea börja på dagis igen, hur mår hon nu?

sarawn sa...

Tjolahopp! Olle fyller 8 år på nyårsafton, det är 3½ år sedan vi "bodde grannar" på Ronald.
Vi hade tänkt att Linnea skulle börja på dagis igen på måndag men nu vet vi inte riktigt. Det är ju så att enkammarbarn bör undvika att få magsjuka för då måste de läggas in och få dropp. Nu i går ringde de från dagis och berättade att det var barn som hade spytt där så om det fortfarande håller i sig så måste vi stanna hemma.
Det känns som om vi varit tillräckligt på sjukhus nu ett tag. För övrigt mår hon jättebra och det är full fart på henne, charmar fotbollsspelare o så :)
Kramis!

Anonym sa...

Skoj med en blogg! Härligt att se att Linnéa mår så bra! Coolt me fotbollsspelare. :) Hoppas att allt är fint med er alla! Kram